Reeds aangekochte huizen

Veel mensen kochten een woning en maakten gebruik van EEF Makelaars als aankoopmakelaar. Onderstaand een greep uit de woningen die wij hebben aangekocht voor klanten. Meer weten over EEF Makelaars als aankoopmakelaar, klik hier.

Veerstraat 36 b Boxmeer

Vrijstaande semibungalow met inpandige garage en prachtige zonnige tuin met diverse terrassen.
Rustige ligging aan de rand van Boxmeer, direct grenzend aan het “Maasheggengebied” met uitzicht op het kasteel.

Klant over EEF Makelaars
“Fijne makelaar/kantoor. Kantoor is onlangs opgestart. Goede service. Erg prettig in contact en deskundig. Zeer goed bereikbaarheid en denkt mee in het proces. Aan te raden voor begeleiding bij aankoop en verkoop woning.”

Bekijk het huizenaanbod

Molenstraat 18 Beugen

Deze geschakelde woning met ruime garage, berging en mooie overkapping heeft een prachtige tuin op het westen met uitzicht op de molen. De woning is gelegen aan een rustige weg nabij alle dorpsvoorzieningen. Mogelijkheid voor levensloopbestendig wonen of beroep aan huis.

Klant over EEF Makelaars
“EEF makelaars heeft ons perfect geholpen met het aankopen van dit huis. Goede communicatie, bereikbaarheid en service. Ik beveel haar zeer zeker aan!”

VIND DIRECT JOUW DROOMWONING

Tijgerstraat 199 Nijmegen

Klant over EEF Makelaars
Beoordeling 9: “Al vlug kwam ik erachter dat de zoektocht naar een koopwoning, in mijn geval een  stadsappartement in Nijmegen, niet zo soepel verliep als ik had gedacht.  Hierdoor toch besloten om EEF makelaars in te schakelen, wat tot resultaat heeft geleid. De manieren waren innovatief en passend bij de tijd van nu, zoals sponsored advertisement op social media en flyers in de brievenbussen doen van je voorkeurswijken. Vooral dat laatste bleek erg effectief! Zowel het face-to-face als telefonisch contact was erg fijn, laagdrempelig en toegankelijk. Verder werd in de vakantieperiodes van zowel mij als EEF makelaars alles tot in detail overgedragen zodat het proces soepel kon worden voortgezet. De samenwerking en het eindresultaat was super, ik zou EEF makelaars zeker aanraden met als cijfer zeker een 9! “

Wilhelminastraat 18 Boxmeer

Nabij het centrum van Boxmeer gelegen tussenwoning met prettige achtertuin op het zonnige zuiden.

Klant over EEF Makelaars
Beoordeling 10: “Van begin tot het eind heeft EEF Makelaars me ontzettend goed en fijn geholpen met de koop van mijn eerste woning. Dit heeft geresulteerd dat mijn keus niet op een appartement zoals ik in het begin in mijn hoofd had, maar op een eengezinswoning is gevallen. Dit paste uiteindelijk veel beter bij mij. Ik heb bezichtigingen bij verschillende woningen gehad. Hierbij is een getraind oog ontzettend fijn, omdat ik er zelf te weinig verstand van heb. Uiteindelijk heeft EEF Makelaars met haar advies ervoor gezorgd dat ik voor een goede prijs mijn huis heb kunnen kopen. ”

De Schans 66 Haps

Tussenwoning, circa 9 jaar geleden gebouwd in een leuke en ruim opgezette buurt in Haps.

Bekijk huizen aanbod

Graafschedijk 21 E Esscharen

Hoekappartement met terras op het oosten op de begane grond van het moderne, kleinschalige appartementencomplex “Oeverkwartier”.

Klant over EEF Makelaars
Beoordeling 8.8: Evelien(EEF Makelaar) was altijd goed bereikbaar. Zij hielp mij goed waar op te letten, vooral de juridische en financiele kant. Omdat ikzelf bouwkundige ben, was die hulp minder nodig, maar ook dat gaat haar goed af. Kortom, vol lof voor deze makelaar.

Het laatste huizenaanbod

Bekijk ons actuele huidige aanbod aan koopwoningen.