Reeds aangekochte huizen

Veel mensen kochten een woning en maakten gebruik van EEF Makelaars als aankoopmakelaar. Onderstaand een greep uit de woningen die wij hebben aangekocht voor klanten. Meer weten over EEF Makelaars als aankoopmakelaar, klik hier.

Koorstraat 30 Boxmeer

Wonen in hartje centrum Boxmeer in een appartement met eigen parkeerplaats? Dit zonnige appartement is gelegen boven de nieuwe Albert Heijn, op de 1e verdieping. Het gebouw is uitgerust met een lift. Het gehele appartement is voorzien van strak gestuukte muren en een moderne PVC-vloer in 2021. Op het binnenplein is er een extra (eigen) plek om van de zon te genieten.

Bekijk het huizenaanbod

Kellerberg 47 Gennep

Ruime half vrijstaande woning met berging gebouwd onder architectuur. Deze woning in Bossche Schoolstijl ligt op loopafstand van het centrum en nabij fiets- en wandelroutes richting de natuur. De woning is grotendeels geïsoleerd. Voorzien van 6 zonnepanelen. Goed onderhouden en instapklaar voor de volgende bewoner.

Klant over EEF Makelaars
“Eef makelaars hebben tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning ons bijgestaan met raad en daad en meerdere biedingen uitgebracht. Bij de Kellerberg in Gennep was het bod geaccepteerd en heeft Eef het koop proces prima begeleid.”

VIND DIRECT JOUW DROOMWONING

Carmelietenstraat-west 68 Boxmeer

Deze fraaie en ruime vrijstaande woning met inpandige garage, heeft een mooie ligging in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving. De prachtige, ruime tuin grenst aan het fraaie “Luneven-park”, biedt veel privacy en is gelegen op het zonnige zuiden. De woning is voorzien van een ruime en speelse woonkamer, woonkeuken en beschikt over vier slaapkamers. De inpandige garage is voorzien van twee loopdeuren een sectionaaldeur. Het centrum van Boxmeer, het NS-station en diverse scholen zijn op loopafstand gelegen.

Generaal Whistlerlaan 6 Overloon

Hier op de Generaal Whistlerlaan 6 in Overloon woon jij midden in het dorp in een ruime tweekapper. Je beschikt over maar liefst 125m² woonoppervlakte verdeeld over twee woonlagen. Met de drie slaapkamers op de eerste verdieping is deze woning ideaal om je gezin te starten. Kinderen groeien hier op in een fijne omgeving.

Klant over EEF Makelaars
“Ben blij met deze aankoop en met m’n besluit om EEF als aankoop makelaar in te schakelen. Als mensen me vragen hoe het gelukt is om een huis te kopen in Overloon dan maak ik altijd even reclame voor EEF en haar team. Dat is echt aan hen te danken!”

Visioenenstraat 30 Boxmeer

Uitstekend onderhouden vrijstaande levensloopbestendige (semi)bungalow (maar liefst 900 m3 groot). Inpandige garage alsmede 4 slaapkamers, 2 badkamers en aparte multifunctionele kamer. De woning is grotendeels voorzien van een manshoge onderkeldering.

Klant over EEF Makelaars
“Fijne makelaar, praktisch, behulpzaam en kennis van zaken. Communicatie verloopt erg goed door middel van een whatsappgroep. Zeker een aanrader!”

 

Bekijk huizen aanbod

Het laatste huizenaanbod

Bekijk ons actuele huidige aanbod aan koopwoningen.